کد خبر : 73769
تاریخ انتشار : شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۰

دانشگاه صنعت نفت و پالایشگاه آبادان مرکز آموزش عملی ایمنی فرایند راه‌اندازی می‌کنند

دانشگاه صنعت نفت و پالایشگاه آبادان مرکز آموزش عملی ایمنی فرایند راه‌اندازی می‌کنند

توافق‌نامه همکاری دانشگاه صنعت نفت و شرکت پالایش نفت آبادان برای راه‌اندازی مرکز آموزش‌های عملی ایمنی فرایند در دانشکده نفت آبادان به امضا رسید؛ طرحی که با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی نیروی انسانی و تقویت فرهنگ ایمنی در صنایع نفت و گاز دنبال می‌شود. به گزارش آوای جنوب، توافق‌نامه همکاری مشترک دانشگاه صنعت نفت و

توافق‌نامه همکاری دانشگاه صنعت نفت و شرکت پالایش نفت آبادان برای راه‌اندازی مرکز آموزش‌های عملی ایمنی فرایند در دانشکده نفت آبادان به امضا رسید؛ طرحی که با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی نیروی انسانی و تقویت فرهنگ ایمنی در صنایع نفت و گاز دنبال می‌شود.

به گزارش آوای جنوب، توافق‌نامه همکاری مشترک دانشگاه صنعت نفت و شرکت پالایش نفت آبادان با موضوع راه‌اندازی مرکز آموزش عملی ایمنی فرایند در دانشکده نفت آبادان امضا شد.

این توافق‌نامه با امضای محمدرضا خسروی‌نیکو، رئیس دانشگاه صنعت نفت، و فردین راشدی، مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان، و در حضور جلیل مختار، نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، به امضای طرفین رسید.

تمرکز بر آموزش کاربردی و پیشگیری از حوادث

راه‌اندازی مرکز آموزش عملی ایمنی فرایند با هدف توسعه آموزش‌های تخصصی و کاربردی، تربیت نیروی انسانی ماهر و ارتقای توانمندی‌های حرفه‌ای در حوزه ایمنی صنایع نفت و گاز انجام می‌شود.

ایمنی فرایند از محورهای مهم فعالیت در صنایع نفت، گاز و پالایش به شمار می‌رود و ارتقای دانش تخصصی کارکنان در این زمینه می‌تواند در شناسایی خطرات، پیشگیری از حوادث و کاهش ریسک‌های عملیاتی نقش داشته باشد.

همکاری میان دانشگاه صنعت نفت و پالایشگاه آبادان همچنین زمینه‌ای برای پیوند ظرفیت‌های آموزشی و دانشگاهی با نیازهای عملیاتی صنعت فراهم می‌کند. با این حال، جزئیات مربوط به زمان آغاز فعالیت مرکز، دوره‌های آموزشی و گروه‌های هدف در اطلاعات منتشرشده اعلام نشده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.