کد خبر : 73289
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۰

انتقاد تند کانون ماهشهر از عملکرد وزارت نفت در قبال بازنشستگان

انتقاد تند کانون ماهشهر از عملکرد وزارت نفت در قبال بازنشستگان

کانون بازنشستگان صنعت نفت ماهشهر در نامه‌ای سرگشاده خطاب به وزیر نفت، ضمن انتقاد شدید از عملکرد معاونت توسعه منابع انسانی وزارت نفت، این معاونت را فاقد توانایی و دانش لازم برای برنامه‌ریزی جهت رفع مشکلات معیشتی بازنشستگان و بازماندگان دانست. در این نامه، به نابرابری در پرداخت امتیازات، بی‌عدالتی در توزیع منابع و بی‌توجهی

کانون بازنشستگان صنعت نفت ماهشهر در نامه‌ای سرگشاده خطاب به وزیر نفت، ضمن انتقاد شدید از عملکرد معاونت توسعه منابع انسانی وزارت نفت، این معاونت را فاقد توانایی و دانش لازم برای برنامه‌ریزی جهت رفع مشکلات معیشتی بازنشستگان و بازماندگان دانست. در این نامه، به نابرابری در پرداخت امتیازات، بی‌عدالتی در توزیع منابع و بی‌توجهی به خواسته‌های قانونی این قشر اشاره شده و خواستار ورود فوری وزارت نفت برای رسیدگی به این مشکلات شده است.

به‌گزارش آوای جنوب؛ عبدالصاحب غالبی مسئول کانون بازنشستگان صنعت نفت ماهشهر نامه ای با موضوع بیدار کنیدش که بسی خفته نماند، عدم توانایی و نداشتن دانش لازم معاونت محترم توسعه منابع انسانی وزارت نفت در برنامه ریزی، برای رفع مشکلات معیشتی خانواده بازنشستگان و بازماندگان صادر کرد.

متن این‌نامه بشرح زیر می‌باشد:

جناب آقای حمید بورد سرپرست محترم وزارت نفت جمهوری اسلامی و رئیس هیئت امنای صندوق بازنشستگی نفت

با سلام و احترام، باتوجه به مطالعات و مشاهدات صورت گرفته در عملکرد نامطلوب آن معاونت، به استحضار می رساند اوضاع درهم ریخته وضعیت معیشتی خانواده‌های بازنشستگان و بازماندگان محترم سراسری صنعت نفت حکایت از ضعف و نا آشنایی آن معاونت می کند ، نابرابری امتیاز گیری شاغلین از جمله خود سرکار خانم خزایی از منابع آن سازمان نسبت به بازنشستگان فراموش شده ناعادلانه و غیر منصفانه است.

جناب آقای وزیر محترم، جنابعالی که تحت عنوان رئیس هیئت امنای صندوق حاکمیت بدون رای و بدون پشتوانه بازنشستگان و بازماندگان به صورت انتصابی تصاحب کرده اید مطلع هستید که؟

این نابرابری معیشتی فاصله زمین تا خورشید را ترسیم می کند، متاسفانه دستگاه برنامه ریزی آن معاونت در امور رسیدگی به معیشت بازنشستگان و بازماندگان به ریاست سرکار خانم خزایی توانایی پاسخگویی به کانون های صنفی بازنشستگان را ندارند تاکنون هم پاسخگو نبوده احتمالا مفهوم توسعه منابع انسانی در کمیت عددی درک میشود نه در کیفیت معیشت و بهینه کردن زندگی خانواده محترم بازنشستگان نفت، به نظر می رسد پاسخگویی آن معاونت خارج از ضوابط سازمانی به افراد غیر رسمی اعمال می شود ،با عنایت به اینکه ایشان عضو هیات رئیسه آن صندوق می باشند تا کنون در اجلاس مشترک کانون ها و صندوق ها مشارکتی نداشته است قطع ارتباط آن معاونت با مدیران نهادهای صنفی (کانون های صنفی بازنشستگان نفت ) در اجلاس یا نداشتن تماس تلفنی سازمانی با مدیران کانون های سراسری در امیدواری به خودباوری به خانواده های محترم بازنشستگان بی شک می تواند عامل مهمی در ایجاد نارضایتی کانون ناچار صراحتا شکایت خود را تحت عنوان رئیس کانون بازنشستگان نفت ماهشهر علیه آن معاونت محترم به جای صنفی سراسری و خانواده محترم بازنشستگان و یادکاران صنعت نفت علیه شخص وزیر باشد.

اینجانب به جنابعالی تحت عنوان وزیر محترم نفت اعلام می کنم، با توجه به مسئولیت وزارتی و سازمانی که در جایگاه رئیس هیئت امنایی دارید انتظار می رود به سازمان بازرسی آن وزارتخانه در این خصوص دستور به رسیدگی بفرمایید.

عبدالصاحب غالبی؛ رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگان صنعت نفت ماهشهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علی جعفرجلالی دوشنبه , ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۶

دورد بر شما که حرف بازنشستگان مظلوم رو زدید خدا پدرو مادر شما رو بیامرزه ممنون از جنالعالی خدایی به گدایی افتادیم

میتراکیانی دوشنبه , ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۹

باعرض سلام وخسته نباشی.والله این همه تبعیض بین شاغلین وبازنشستگان وجود داره.کلی مطالبات معوقه بازنشستگان دارن که کسی جوابگو نیست..لطفا رسیدگی کنین.بخدا زندگی برامون به سختی میگزره ممنون.