کد خبر : 72434
تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۰

خبر مهم برای بازنشستگان؛ زمان پرداخت مابه‌التفاوت حقوق اعلام شد

خبر مهم برای بازنشستگان؛ زمان پرداخت مابه‌التفاوت حقوق اعلام شد

با گذشت بیش از پنج ماه از آغاز سال ۱۴۰۵، مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان از مطالبات اصلی این گروه است. بر اساس آخرین اظهارات احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قرار است معوقات بازنشستگان تا ۹ شهریورماه پرداخت شود. به گزارش آوای جنوب، مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین

با گذشت بیش از پنج ماه از آغاز سال ۱۴۰۵، مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان از مطالبات اصلی این گروه است. بر اساس آخرین اظهارات احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، قرار است معوقات بازنشستگان تا ۹ شهریورماه پرداخت شود.

به گزارش آوای جنوب، مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی، پس از گذشت چند ماه همچنان در انتظار پرداخت قرار دارد.

با اجرای افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ و صدور احکام جدید، مستمری بازنشستگان از خردادماه بر اساس احکام جدید محاسبه و پرداخت شد؛ در نتیجه، مابه‌التفاوت میان مبالغ پرداخت‌شده در فروردین و اردیبهشت و ارقام درج‌شده در احکام جدید، به‌عنوان مطالبات معوق باقی ماند.

در همین زمینه، براساس آخرین اظهارات احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پرداخت معوقات بازنشستگان در دستور کار قرار گرفته و قرار است مطالبات مربوط به افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت تا روز ۹ شهریورماه پرداخت شود.

مبلغ معوقات برای همه بازنشستگان یکسان نیست

مبلغ معوقه هر بازنشسته با فرد دیگر تفاوت دارد و نمی‌توان رقم ثابتی برای همه تعیین کرد.

میزان مستمری پیش از افزایش، درصد افزایش حقوق سال ۱۴۰۵، مبلغ حکم جدید و وضعیت متناسب‌سازی از جمله عواملی هستند که رقم نهایی مطالبات را مشخص می‌کنند.

سابقه و نوع مستمری نیز می‌تواند در میزان مابه‌التفاوت پرداختی اثرگذار باشد. به همین دلیل، مبلغ دقیق هر فرد باید بر اساس حکم حقوقی و اطلاعات مربوط به همان بازنشسته محاسبه شود.

برآورد ۸۲ همتی از مطالبات

در سطح کلان، رقم منابع مورد نیاز برای تسویه مطالبات بازنشستگان حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان، معادل ۸۲ همت برآورد شده است.

همچنین اعلام شده سازمان تأمین اجتماعی باید میزان دقیق منابع مورد نیاز برای پرداخت مطالبات بازنشستگان را به کمیسیون اجتماعی مجلس اعلام کند تا درباره نحوه تأمین منابع و پرداخت معوقات تصمیم‌گیری شود.

فیش معوقه افزایش حقوق قابل مشاهده است

برای بازنشستگانی که فیش معوقه افزایش حقوق برای آنها صادر شده، امکان مشاهده جزئیات این فیش از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی فراهم شده است.

همچنین بازنشستگان می‌توانند از طریق اپلیکیشن «تأمین من» جزئیات مبلغ محاسبه‌شده برای مابه‌التفاوت افزایش حقوق خود را بررسی کنند.

لینک مشاهده فیش معوقه

بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی برای مشاهده فیش معوقه می‌توانند به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کنند:

https://es.tamin.ir

مشاهده فیش از طریق اپلیکیشن «تأمین من» نیز امکان‌پذیر است.

مطالبه بازنشستگان برای تسریع در پرداخت

تأخیر چندماهه در پرداخت مابه‌التفاوت افزایش حقوق، یکی از موضوعات مورد اعتراض بازنشستگان بوده است.

بازنشستگان معتقدند افزایش هزینه‌های زندگی و کاهش قدرت خرید باعث شده تأخیر در پرداخت مطالبات، اهمیت تسویه سریع‌تر این مبالغ را بیشتر کند.

با این حال، تاریخ ۹ شهریورماه بر اساس وعده اعلام‌شده از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و برای اطلاع از تحقق پرداخت باید منتظر اطلاع‌رسانی رسمی سازمان تأمین اجتماعی و مشاهده واریزی در حساب بازنشستگان ماند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.