کد خبر : 72321
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۰

اعتراض نیروهای عملیاتی نفت و گاز به معیشت و طبقه‌بندی مشاغل

اعتراض نیروهای عملیاتی نفت و گاز به معیشت و طبقه‌بندی مشاغل

کارگران عملیاتی نفت و گاز سکوهای مختلف، روز گذشته تجمع اعتراضی ترتیب دادند. آن‌ها در اعتراض به شرایط نامناسب شغلی و معیشتی، خواسته‌های خود را حذف محدودیت‌های مزدی، اجرای صحیح طرح طبقه‌بندی و رفع تبعیض میان نیروهای رسمی و شرکتی عنوان کردند. به گزارش آوای جنوب، کارگران عملیاتی نفت و گاز، از اعتراض صنفی روز

کارگران عملیاتی نفت و گاز سکوهای مختلف، روز گذشته تجمع اعتراضی ترتیب دادند. آن‌ها در اعتراض به شرایط نامناسب شغلی و معیشتی، خواسته‌های خود را حذف محدودیت‌های مزدی، اجرای صحیح طرح طبقه‌بندی و رفع تبعیض میان نیروهای رسمی و شرکتی عنوان کردند.

به گزارش آوای جنوب، کارگران عملیاتی نفت و گاز، از اعتراض صنفی روز دوم شهریور خبر دادند. این نیروها در مناطق عملیاتی عسلویه و کنگان و همچنین سکوهای دریایی، در اعتراض به شرایط نامناسب شغلی و معیشتی دست به تجمع اعتراضی زدند.

خواسته‌های اصلی معترضان

آن‌ها خواسته‌های خود را حذف محدودیت‌های مزدی، اجرای صحیح طرح طبقه‌بندی، برخورداری از مزایای بدی آب و هوا و رفع تبعیض میان نیروهای رسمی و شرکتی عنوان کردند.

روایت یکی از نیروهای عملیاتی

یکی از این نیروها گفت: نیروی عملیاتی نفت که در هر شرایطی پای تولید ایستاده است و در دمای ۵۰ درجه از جان مایه می‌گذارد، نباید دچار بحران معیشت یا لنگ اجاره خانه باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.