کد خبر : 71989
تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۶

گام جدید برای تعیین تکلیف مزایای بازنشستگان

گام جدید برای تعیین تکلیف مزایای بازنشستگان

احمد فاطمی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، از ادامه مذاکرات این کمیسیون با سازمان تامین اجتماعی برای تعیین تکلیف برخی مزایای مستمری بازنشستگان خبر داد و اعلام کرد که تلاش می‌کنند با بررسی موضوع به یک راهکار مشخص دست پیدا کنند. به گزارش آوای جنوب، احمد فاطمی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، از ادامه مذاکرات

احمد فاطمی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، از ادامه مذاکرات این کمیسیون با سازمان تامین اجتماعی برای تعیین تکلیف برخی مزایای مستمری بازنشستگان خبر داد و اعلام کرد که تلاش می‌کنند با بررسی موضوع به یک راهکار مشخص دست پیدا کنند.

به گزارش آوای جنوب، احمد فاطمی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، از ادامه مذاکرات نمایندگان مجلس با سازمان تأمین اجتماعی درباره برخی مزایای مستمری بازنشستگان خبر داد.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده در این زمینه اظهار کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی موضوع و گفت‌وگو با مسئولان سازمان تأمین اجتماعی است تا درباره نحوه تعیین تکلیف مزایای مورد نظر به یک راهکار مشخص برسد.

فاطمی تأکید کرد که هدف از این مذاکرات، بررسی ابعاد موضوع و یافتن راه‌حلی است که بتواند دغدغه‌های بازنشستگان را برطرف کند.

این موضوع در حالی در دستور کار مجلس و سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفته است که نحوه محاسبه و پرداخت برخی مزایای مستمری بازنشستگان طی ماه‌های اخیر به یکی از مطالبات مهم این قشر تبدیل شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت مذاکرات با سازمان تأمین اجتماعی ادامه دارد و تلاش خواهد شد نتیجه بررسی‌ها و گفت‌وگوها به تصمیمی روشن و قابل اجرا منجر شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.