کد خبر : 71005
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۹:۱۶

پشتوانه مالی بازنشستگان صنعت نفت تقویت می‌شود

پشتوانه مالی بازنشستگان صنعت نفت تقویت می‌شود

صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با ابلاغ شیوه‌نامه جدید صرفه‌جویی، مدیریت بهینه منابع و رعایت سقف پرداخت‌های حقوق در شرکت سرمایه‌گذاری اهداف و شرکت‌های تابعه، گام تازه‌ای برای صیانت از سرمایه‌های بین‌نسلی و تقویت پشتوانه مالی بازنشستگان، شاغلان و خانواده بزرگ صنعت نفت برداشت. به گزارش آوای جنوب، صندوق بازنشستگی صنعت نفت با هدف حفظ پایداری

صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با ابلاغ شیوه‌نامه جدید صرفه‌جویی، مدیریت بهینه منابع و رعایت سقف پرداخت‌های حقوق در شرکت سرمایه‌گذاری اهداف و شرکت‌های تابعه، گام تازه‌ای برای صیانت از سرمایه‌های بین‌نسلی و تقویت پشتوانه مالی بازنشستگان، شاغلان و خانواده بزرگ صنعت نفت برداشت.

به گزارش آوای جنوب، صندوق بازنشستگی صنعت نفت با هدف حفظ پایداری مالی، مدیریت بهینه منابع و صیانت از سرمایه‌های بین‌نسلی، شیوه‌نامه صرفه‌جویی و مدیریت بهینه منابع و مصارف و همچنین دستورالعمل رعایت سقف خالص پرداختی در شرکت سرمایه‌گذاری اهداف، شرکت‌های تابعه و زیرمجموعه آن و دیگر ارکان صندوق را ابلاغ کرد.

این شیوه‌نامه در راستای ارتقای انضباط مالی، کنترل هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و حفاظت از دارایی‌های صندوق تدوین شده و اجرای آن می‌تواند نقش مهمی در تقویت پشتوانه مالی خانواده بزرگ صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت ایفا کند.

بر اساس این دستورالعمل، تمامی شرکت‌های مشمول موظف هستند ضمن رعایت سقف‌های تعیین‌شده برای پرداخت‌ها، سیاست‌های صرفه‌جویی و مدیریت منابع را با هدف جلوگیری از هزینه‌های غیرضروری و افزایش کارایی عملیاتی اجرا کنند.

صندوق بازنشستگی صنعت نفت اعلام کرده است که اجرای این شیوه‌نامه، بخشی از برنامه‌های اصلاح ساختار مالی و بازنگری در شیوه‌های نظارتی به شمار می‌رود؛ برنامه‌ای که با هدف صیانت از منافع شاغلان، بازنشستگان صنعت نفت و مستمری‌بگیران صنعت نفت دنبال می‌شود.

مسئولان صندوق معتقدند مدیریت صحیح منابع و مصارف، علاوه بر حفظ ارزش دارایی‌های صندوق، زمینه لازم برای استمرار ارائه خدمات و ایفای تعهدات بلندمدت در قبال اعضای صندوق نفت را فراهم می‌کند و به افزایش پایداری مالی این مجموعه کمک خواهد کرد.

همچنین تأکید شده است که نظارت مستمر بر عملکرد شرکت‌های سرمایه‌گذاری و اجرای دقیق ضوابط مالی، از مهم‌ترین ابزارهای حفاظت از سرمایه‌های متعلق به نسل‌های مختلف کارکنان صنعت نفت خواهد بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 14 در انتظار بررسی : 4 انتشار یافته : ۱۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یوسفیان چهارشنبه , ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۹:۲۶

توفکر ما شاغل هستیم نیستی فقط بازنشسته به ما هم برسید

نوید چهارشنبه , ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۴

جنابعالی الان صد تا آیتم پرداختی داری و بازم گلایه دارین ،بعد به بازنشسته ای که مستمری بگیره حسادت میکنید
فردا خودت هم بازنشسته میشی بعد میبینی چه اوضاعیه

حمید چهارشنبه , ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۳

انچیزیکه صندوق های بازنشستگی را مثل خوره میخورد حقوق کارکنان نیست، چون حقوق شفاف است، اما نداشتن حسابزسی، نظارت، هیئت امنا و هیئت مدیره بازنشسته خود نفت، ورود وزرا در مدیریت صندوق است که غیرشفاف و خوره است،

667103میرزایی پنجشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۵ - ۰:۵۹

با عرض درود و سپاس به اطاع برسانم اینقدر منت سر ما نگذارید الآن که خیلی از بیمارستتن و کلینیکها بعلت عدم پرداخت پول از خدمات جلوگیر کردن و نسخه هم که تحویل میدیم دو سه ماه طول میکشه تا واریز کنن .

محمدرضا چاهی صحراکار پنجشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۵ - ۲:۳۷

باسلام آنچه باعث آشفتگی صندوق است پرداختی هایی امثال حقوق ووام دادن و مزایا نیست اگر راست می گویید بفکر صندوق هستید اول شاغلان و بازنشستگان شاغل در کانونها را از صندوق بازنشستگان بیرون کنید حداقل هرسه ماه یکبار گزارشی شفاف ارایه بدهید وسالیانه حسابرسی شود صندوق توسعه پیدا میکند وتا وقتی این چندکاررا انجام ندهید فقط حرف میزنید ودستتان توی یک کاسه هست

کد۲۳ پنجشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۵ - ۲:۳۹

هر وقت آثارش در سفره ما کد۲۳ و دیگر عزیزان بازنشسته مشاهده شد دعاگو خواهیم بود وگرنه از این فرمایشات قبلا زیاد شنیدیم!قابل توجه آغا ویا خانم یوسفیان.خدا شاهده که اکثریت ما که از قضا هنوز هم به سن بازنشستگی نرسیدیم حاضریم با ۵۰ درصد دریافتی شاغل هم تراز مجددا به دوران اشتغال برگردیم!انشاالله پیر شی وبازنشسه خواهی دید.

بازمانده پنجشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۵

لازم نکرده به فکر آینده و صرفه جویی ما باشید لطفا فعلا که به زور زندگی میکنیم و تو این چند ساله از همه گروه های بازنشستگی عقب افتادیم به فکر باشید که الان نیاز داریم نه حواله به آینده….

ناشناس شنبه , ۲۰ تیر ۱۴۰۵ - ۸:۰۴

حداشون کیه که بامانیست ماهم بندگانش شبم

حمیدرضاسالکی یکشنبه , ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۲:۰۲

باسلام اگر انشالله با مدیریت دورست باشد بسیار عالی . خوب می باشد واززحمات همگی سپاسگزارم

یدالله اکبری یکشنبه , ۲۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۳

صندوق نفت نسل اندرنسل وبین نسلین به بازنشستگان تعلق دارد وتا زمانی کا شاغل درخدمت وزرات نفت بود وخواهند بود سرمایه های وزارت نفت هستند اما جز سرمایهای بازنشستگان که تا کنون هستند بازنشسته نشده ان شاید محسوب نشوند بنظر من نمی باشند چون درسیستم وزارت نفت بین بازنشستگان وغیره از نظر مالی فاصله طبقاتی است مانند ۱۳۸۳ با ۱۷۵ هزارتومان و۲۰سال سوابق ۱۷یا ۲۰ملیون اما حال دسته کم ۱۰۰ملیون با زیر یک ملیارد تومان میباشد کد ۲۳ مظلوم با کمترین حقوق وحق وپاداش ۲۷ هزار نفر درسراسر کشور لطفآ اقدام عاجل فرمائید ای کاش هلدینگهای و۱۰۰ اندی شررکت سرمایه گذری حهت رفاءواسایش کلیه بیمه شدگان سراسر کشور قدمهای مثبت مانند مبارزه با بیکاری ،طورم وگرانی فقر،۰ ماردریابید که فردا دوراست ‌‌،،، اکبری