کد خبر : 70365
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۳

حمله سایبری به ۴ بانک بزرگ کشور

حمله سایبری به ۴ بانک بزرگ کشور

شورای هماهنگی بانک‌های دولتی از حمله سایبری محدود به چهار بانک ملی، تجارت، صادرات و توسعه صادرات خبر داد و اعلام کرد: تیم‌های فنی بلافاصله اقدامات پیشگیرانه را به اجرا گذاشتند و خوشبختانه هیچ دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مشتریان رخ نداده و نشت اطلاعاتی اتفاق نیفتاده است. آوای جنوب، شورای هماهنگی بانک‌های دولتی: به آگاهی

شورای هماهنگی بانک‌های دولتی از حمله سایبری محدود به چهار بانک ملی، تجارت، صادرات و توسعه صادرات خبر داد و اعلام کرد: تیم‌های فنی بلافاصله اقدامات پیشگیرانه را به اجرا گذاشتند و خوشبختانه هیچ دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مشتریان رخ نداده و نشت اطلاعاتی اتفاق نیفتاده است.

آوای جنوب، شورای هماهنگی بانک‌های دولتی: به آگاهی هم‌وطنان ارجمند می‌رساند،
پیرو اختلال پیش‌آمده در سامانه‌های چهار بانک ملی، تجارت، صادرات و توسعه صادرات، تیم‌های فنی بلافاصله پس از شناسایی نشانه‌های غیرعادی، اقدامات پیشگیرانه و حفاظتی لازم را برای صیانت از داده‌های مشتریان و زیرساخت‌های بانکی کشور به اجرا گذاشتند.

بررسی‌های دقیق فنی حاکی از آن است که این اختلال ناشی از یک حمله سایبری محدود به این چهار بانک بوده و خوشبختانه هیچ‌گونه دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مشتریان رخ نداده و نشت اطلاعاتی اتفاق نیفتاده است.

در حال حاضر تمام زیرساخت‌ها تحت کنترل کامل کارشناسان فنی قرار دارد و عملیات ایمن‌سازی و بازیابی سامانه‌ها با سرعت در حال انجام است.

اولویت اصلی ما، حفظ امنیت و حریم خصوصی مشتریان شبکه بانکی کشور است. تمام تلاش بخش فنی پشتیبان بر آن است که خدمات بانکی در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بالاترین سطح امنیت به حالت عادی بازگرداند.

از تمام مشتریان گرامی تقاضا داریم اخبار و اطلاعات تکمیلی را صرفاً از طریق کانال‌های رسمی پیگیری کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.