کد خبر : 69201
تاریخ انتشار : جمعه 13 مارس 2026 - 19:15

‌حضور وزیر نفت در راهپیمایی روز جهانی قدس

‌حضور وزیر نفت در راهپیمایی روز جهانی قدس

محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و معاونانش، امروز جمعه،۲۲ اسفند با حضور در راهپیمایی روز قدس، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کردند. آوای جنوب، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت در راهپیمایی روز قدس گفت: روز قدس یادگاری از امام راحل است که به‌دست امام شهیدمان ادامه پیدا کرد. اهمیت این روز در آن است

محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و معاونانش، امروز جمعه،۲۲ اسفند با حضور در راهپیمایی روز قدس، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کردند.

آوای جنوب، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت در راهپیمایی روز قدس گفت: روز قدس یادگاری از امام راحل است که به‌دست امام شهیدمان ادامه پیدا کرد. اهمیت این روز در آن است که دنیا به مظلومیت ملت فلسطین و جنایتکار بودن رژیم صهیونیستی فکر کند.

داستان و جنگ غزه، مصداق روشنی از اندیشه‌های جنایتکارانه رژیمی است که به نام اسرائیل خود را در منطقه جای داده است. این روزها ملت ما شاهد حملات وحشیانه به بیمارستان‌ها، مدارس و مناطق مسکونی هستند.

این جنایات اثبات حقانیت آن چیزی است که امام راحل فرمودند و امام شهید ما ادامه داد؛ اینکه اسرائیل و آمریکا جنایتکار هستند و تنها به فکر منافع خودشانند و جان انسان‌ها و استقلال و تمامیت ارضی کشورها برایشان اهمیتی ندارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.