کد خبر : 67795
تاریخ انتشار : شنبه 4 بهمن 1404 - 18:58

افزایش نفسِ گاز کشور از قلب پارس جنوبی

افزایش نفسِ گاز کشور از قلب پارس جنوبی

قدردانی رییس سازمان بازرسی کل کشور از کارکنان سکوهای گازی همزمان با افزایش ۲۵ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید. آوای جنوب، رییس سازمان بازرسی کل کشور در سفر به عسلویه و در ارتباط تصویری با سکوهای گازی پارس جنوبی، به نمایندگی از ریاست قوه قضاییه، از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان عملیاتی شاغل بر روی سکوهای گازی تقدیر

قدردانی رییس سازمان بازرسی کل کشور از کارکنان سکوهای گازی همزمان با افزایش ۲۵ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید.

آوای جنوب، رییس سازمان بازرسی کل کشور در سفر به عسلویه و در ارتباط تصویری با سکوهای گازی پارس جنوبی، به نمایندگی از ریاست قوه قضاییه، از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان عملیاتی شاغل بر روی سکوهای گازی تقدیر کرد؛ تلاش‌هایی که به گفته وی، نقشی مستقیم در تأمین انرژی و گرمابخشی خانه‌های مردم شریف ایران دارد.

به گزارش آوای جنوب، این تقدیر در نشستی مشترک با مدیران صنعت گاز و نفت انجام شد؛ نشستی که در آن، خبر مهمی از افزایش ظرفیت تولید گاز کشور اعلام شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به اقدامات انجام‌شده در دولت چهاردهم اعلام کرد: با بهره‌برداری از چاه‌های جدید، ظرفیت تولید پایدار گاز در پارس جنوبی روزانه ۲۵ میلیون مترمکعب افزایش یافته و برنامه‌ریزی شده است تا این رقم تا پایان سال به ۳۰ میلیون مترمکعب در روز برسد.

وی با تأکید بر اهمیت راهبردی پارس جنوبی در امنیت انرژی کشور افزود: توسعه تولید پایدار گاز، نه‌تنها پاسخگوی نیاز داخلی است، بلکه نقش تعیین‌کننده‌ای در عبور کشور از پیک مصرف و تقویت زیرساخت‌های انرژی دارد.

این نشست، نمادی از پیوند نظارت، حمایت قضایی و تلاش عملیاتی در بزرگ‌ترین میدان گازی جهان بود؛ میدانی که همچنان ستون اصلی امنیت انرژی ایران به شمار می‌رود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.