کد خبر : 63721
تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 مهر 1404 - 10:44

تاجگردون: کسری بودجه نتیجه تصمیمات دولت است

تاجگردون: کسری بودجه نتیجه تصمیمات دولت است

آوای جنوب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره کسری بودجه، تأکید کرد که مجلس تکلیف جدیدی در بودجه ۱۴۰۴بر دولت تحمیل نکرده و دولت باید توضیح دهد چرا با وجود تصویب لایحه پیشنهادی خود، با کسری بودجه مواجه شده است. غلامرضا تاجگردون، در گفت‌وگو با خبرنگاران، درباره بحث کسری بودجه، گفت: ابتدا باید تأکید

آوای جنوب
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره کسری بودجه، تأکید کرد که مجلس تکلیف جدیدی در بودجه ۱۴۰۴بر دولت تحمیل نکرده و دولت باید توضیح دهد چرا با وجود تصویب لایحه پیشنهادی خود، با کسری بودجه مواجه شده است.

غلامرضا تاجگردون، در گفت‌وگو با خبرنگاران، درباره بحث کسری بودجه، گفت: ابتدا باید تأکید کنم که مجلس در بودجه سال ۱۴۰۴ تقریباً از حیث منابع، تکلیف جدیدی برای دولت تعریف نکرد، بلکه صرفاً جابه‌جایی منابع انجام شد حتی در تسهیلات نیز تکلیف جدیدی برای دولت وجود نداشت.

نماینده مردم «گچساران و باشت» در خصوص اینکه در رسانه ها از سوی برخی دولتمردان عنوان می شود، کسری بودجه وجود دارد، افزود: دولت اعلام کرده است با کسری بودجه مواجه بوده و می‌خواهد لایحه اصلاحی ارائه دهد. به نظر بنده ابتدا باید دولتمردان توضیح دهند چرا چنین وضعیتی – کسری بودجه – به وجود آمده است.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: تصمیماتی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از سوی دولت گرفته شد که ما عیناً همان لایحه پیشنهادی دولت را تصویب کردیم و مجلس نیز هزینه اصلاح ساختار بودجه را پرداخت. بنابراین در زمینه یکسان‌سازی نرخ ارز، جلوگیری از رانت، عوارض، قیمت، تولید و صادرات نفت دقیقاً بر اساس لایحه دولت عمل شد.

تاجگردون ادامه داد: اینکه گفته می‌شود رکورد تولید نفت را زده‌ایم، وقتی نتواند اعداد بودجه را پوشش دهد، رکورد محسوب نمی‌شود ما بسیار نگران این وضعیت هستیم و این موضوعات ربطی به مسائل مربوط به جنگ تحمیلی هم ندارد، بلکه ناشی از برخی تصمیمات است.

این نماینده مجلس با اشاره به برخی از تصمیماتی که خلاف قانون بودجه گرفته شد، بیان کرد: بنده کاری به منشأ این تصمیمات ندارم اما اینکه معضلات را به کسری بودجه مبتلا کنند، درست نیست چراکه ما اعداد دولت را در بودجه تصویب کردیم و دولت هم مکلف به عمل به بودجه است. اگر دولت تشخیص داده است که اصلاحیه بودجه ارائه کند، ما در زمان بررسی حرف داریم و موارد را منعکس خواهیم کرد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.