کد خبر : 59639
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1404 - 14:37

انجام بیش از ۱۹۶ هزار مورد بازدید و پایش مصرف انرژی از مراکز دولتی در زمستان ۱۴۰۳

انجام بیش از ۱۹۶ هزار مورد بازدید و پایش مصرف انرژی از مراکز دولتی در زمستان ۱۴۰۳

معاون وزیر نفت در امور گاز، صنعت گاز را از پایه‌های حیاتی کشور دانست و از انجام بیش از ۱۹۶ هزار مورد بازدید و پایش مصرف انرژی از مراکز دولتی و اداره‌ها در زمستان سخت‌ پارسال خبر داد. آوای جنوب سعید توکلی با گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و چهارم خرداد، روز مقاومت و

معاون وزیر نفت در امور گاز، صنعت گاز را از پایه‌های حیاتی کشور دانست و از انجام بیش از ۱۹۶ هزار مورد بازدید و پایش مصرف انرژی از مراکز دولتی و اداره‌ها در زمستان سخت‌ پارسال خبر داد.

آوای جنوب سعید توکلی با گرامیداشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری مردم دزفول اظهار کرد: در بیش از ۱۹۶ هزار مورد بازدید و پایش مصرف انرژی از مراکز دولتی و اداره‌ها در زمستان سخت‌ پارسال همکاری بسیج در این زمینه عامل مهمی در موفقیت این طرح بود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به انتصاب محمد عسگری به‌عنوان فرمانده جدید حوزه مقاومت بسیج شرکت ملی گاز ایران افزود: ایشان از چهره‌های متعهد و محبوب مجموعه است که سابقه‌ای درخشان در مدیریت‌های مختلف داشته‌ و حضور ایشان در این جایگاه، قطعاً سبب تقویت فعالیت‌های بسیج می‌شود.

توکلی با بیان اینکه تهدیدهای امروز کشور از جنس جنگ ترکیبی است، یادآور شد: در شرایطی که دشمن دیگر فقط با سلاح نظامی وارد میدان نمی‌شود، جذب حداکثری نیروهای دغدغه‌مند برای حفاظت از تأسیسات و تجهیزات کشور اهمیتی دوچندان دارد. این افراد می‌توانند بازوان توانمندی برای حفظ امنیت و پایداری شبکه گازرسانی باشند.

وی با اشاره به اهمیت نقش کارکنان در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز گفت: اگر یک توربوکمپرسور در زمستان از کار بیفتد و تنها نیم‌ ساعت تعمیر آن دچار تأخیر شود، حدود ۳۰ میلیون مترمکعب گاز از شبکه کم می‌شود. این مقدار معادل مصرف چهار استان است، بنابراین افرادی که از این ایستگاه‌ها نگهداری می‌کنند، نماد واقعی بسیج عملیاتی و خالص هستند.

معاون وزیر نفت در امور گاز، صنعت گاز را یکی از پایه‌های حیاتی کشور دانست و گفت: ۷۴ درصد سبد انرژی کشور به گاز طبیعی اختصاص دارد و بیش از ۸۰ درصد سوخت نیروگاه‌ها از گاز تأمین می‌شود و بیش از ۹۵ درصد جمعیت کشور به این گاز دسترسی دارند. به همین دلیل راه احیای اعتماد عمومی آن است که تمام کارکنان ما خود را در مسیر آرمان‌ها، اهداف و رسالت بسیج ببینند و آن را در عمل زندگی کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.