کد خبر : 54985
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 8:34

صادرات نفت ایران بدون وقفه ادامه می‌یابد/عسلویه شهر «اشتغال سبز» می‌شود

صادرات نفت ایران بدون وقفه ادامه می‌یابد/عسلویه شهر «اشتغال سبز» می‌شود

آوای جنوب مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: تلاش می‌کنیم صادرات نفت با وجود مشکلات احتمالی بدون وقفه ادامه یابد و موتور محرکه اقتصاد ایران متوقف نشود. به گزارش آوای جنوب ، حمید بورد در نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی شهرستان عسلویه با اشاره به اجرای طرح‌های مسئولیت اجتماعی در منطقه عسلویه در زمینه آموزش،

آوای جنوب

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: تلاش می‌کنیم صادرات نفت با وجود مشکلات احتمالی بدون وقفه ادامه یابد و موتور محرکه اقتصاد ایران متوقف نشود.

به گزارش آوای جنوب ، حمید بورد در نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی شهرستان عسلویه با اشاره به اجرای طرح‌های مسئولیت اجتماعی در منطقه عسلویه در زمینه آموزش، بهداشت، جاده‌سازی، آبرسانی و… توسط صنعت نفت، اظهار کرد: روزانه هشت هزار متر مکعب آب به منطقه عسلویه از سوی صنعت نفت تأمین می‌شود.

وی تأکید کرد: برای توانمندسازی مردم منطقه از تمام زیرساخت‌های موجود صنعت نفت استفاده می‌کنیم.

امضای قرارداد فشارافزایی پارس جنوبی؛ به‌زودی

معاون وزیر نفت با بیان اینکه در هفته‌های آینده قرارداد ۱۷ میلیارد دلاری فشارافزایی پارس جنوبی به‌عنوان یکی از بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت با حضور رئیس‌جمهوری امضا می‌شود، گفت: دو برابر تجهیزاتی که تا کنون در دریا نصب شده، برای اجرای طرح فشار افزایی در پارس جنوبی ساخته و نصب می شود که بازار بزرگ اقتصادی برای کشور ایجاد و به افزایش اشتغال‌زایی کمک می‌کند.

بورد به صادرات نفت ایران اشاره کرد و گفت: تلاش می‌کنیم صادرات نفت حتی با وجود مشکلات احتمالی بدون وقفه ادامه داشته باشد و موتور محرکه اقتصاد ایران متوقف نشود.

وی ابراز امیدواری کرد تا پایان سال ۱۴۰۴ بخش عمده‌ای از گازهای مشعل منطقه عسلویه جمع‌آوری شود

عسلویه شهر «اشتغال سبز» می‌شود

معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با تأکید بر اینکه عسلویه به‌عنوان شهر اشتغال سبز می‌شود، گفت: متعهد می‌شویم تا با مشارکت صنعت نفت موضوع بیکاری در شهرستان عسلویه ریشه‌کن شود.

به گزارش آوای جنوب عبدالکریم حسین‌زاده امروز (چهارشنبه، ۲۴ بهمن) در نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی شهرستان عسلویه با اشاره به اینکه ما مأموریم تا شرایط مناطق مختلف را ببینیم و صدای بی‌صدایان در دولت باشیم، اظهار کرد: هر چقدر ارتباط دولت‌مردان و حاکمان با مردم بیشتر باشد، اعتماد بیش از پیش به وجود می‌آید.

وی با اشاره به اینکه وضعیت کشور ویژه و خاص است و لازم است همکاری‌ها در بخش‌ها و جناح‌های مختلف تقویت شود، تأکید کرد: با توجه به شرایط ملی ایران و منطقه و جهان باید به فکر توسعه سرزمینی ایران باشیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه در استان بوشهر همزیستی مسالمت‌آمیز وجود دارد، گفت: در ایران می‌توانیم تفاوت داشته باشیم، اما نمی‌توانیم اختلاف پیدا کنیم، با این نگاه می‌توان به توسعه و پیشرفت برسیم.

حسین‌زاده با اشاره به اینکه نفت و گاز ثروت ملی است و حق طبیعی مناطق نفت‌خیز و گازخیز است که از این منابع برای زندگی بهتر بهره ببرند، بیان کرد: اجرای طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در همه استان‌های نفت‌خیز و گازخیز یک ضرورت است.

وی با بیان اینکه رئیس‌جمهوری دستور دادند اولویت اول در اشتغال، استفاده از نیروهای بومی باشد و ما هم این موضوع را در دولت دنبال می‌کنیم، گفت: همچنین دولت توجه ویژه به اشتغال‌زایی بانوان دارد.

معاون رئیس‌جمهوری با اشاره به اینکه متعهد می‌شویم تا با مشارکت صنعت نفت موضوع بیکاری در شهرستان عسلویه ریشه‌کن شود، ادامه داد: البته نگاه برای اشتغال نباید تنها به نفت باشد بلکه باید از ظرفیت‌های موجود در منطقه مانند گردشگری، تبادلات دریایی و … استفاده شود.

حسین‌زاده با تأکید بر اینکه عسلویه به‌عنوان شهر سبز از نظر اشتغال می‌شود، بر ضرورت جمع‌آوری گازهای مشعل در عسلویه تأکید کرد و گفت: با جمع‌آوری این گازها می‌توانیم به یک محیط زیست پایدار برسیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.