کد خبر : 54826
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 بهمن 1403 - 9:51

۷۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی خوزستان وصول شد

۷۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی خوزستان وصول شد

آوای جنوب اهواز- آوای جنوب – رییس کل دادگستری خوزستان از وصول ۷۲۲ میلیارد تومان از مطالبات عوارض ارزش افزوده و آلایندگی (عوارض سبز) استان با دستور قضایی و پیگیری دادگستری خبر داد. به گزارش آوای جنوب، علی دهقان یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در راستای احقاق حقوق مردم خوزستان و با پیگیری‌های صورت

آوای جنوب

اهواز- آوای جنوب – رییس کل دادگستری خوزستان از وصول ۷۲۲ میلیارد تومان از مطالبات عوارض ارزش افزوده و آلایندگی (عوارض سبز) استان با دستور قضایی و پیگیری دادگستری خبر داد.

به گزارش آوای جنوب، علی دهقان یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در راستای احقاق حقوق مردم خوزستان و با پیگیری‌های صورت گرفته، ۷۲۲ میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده و آلایندگی از واحدهای تولیدی و بهره‌بردار فعال در استان وصول شد.
وی افزود: فرآیند اخذ عوارض آلایندگی و ارزش افزوده از سوی هیات‌های حل اختلاف(با عضویت حقوقدانان معرفی شده از طرف رییس کل دادگستری استان) مراحل قطعیت احکام را طی کرده و عوارض وصول شده جهت توزیع و پرداخت به حساب مربوطه در استان واریز می‌شود.

دهقانی ادامه داد: پرداخت عوارض آلایندگی از تکالیف قانونی شرکت‌های بهره‌بردار نفتی و غیرصنعتی فعال است که به طور مستمر مورد نظارت قرار گرفته و وصول می‌شود.

به گزارش آوای جنوب/ پیش از این رییس کل دادگستری خوزستان اعلام کرد، از سال ۱۴۰۱ تاکنون ۲۰ همت از حق آلایندگی خوزستان و ۳۰ همت از درآمدهای دولت برای استان وصول شده است

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.