آوای جنوب

آنچه در معارفه موسایی رئیس دانشگاه علمی کاربردی گذشت/خیلی ها دوست دارند در مسائل دانشگاه دخالت کنند/گزینش افراد به سردسیری و گرمسیری بودن آن ها بستگی ندارد

پیش از ظهر امروز آیین تکریم و معارفه روسای جدید و پیشین دانشگاه جامع علمی و کاربردی کهگیلویه و بویراحمد در دانشگاه یاسوج برگزار شد.

رئیس دانشگاه یاسوج:از بیرون خیلی ها دوست دارند در مسائل دانشگاه دخالت کنند، اگر قرار است دانشگاه توسعه یافته ای داشته باشیم باید از متخصص ترین و پاک دست ترین مدیران استفاده کنیم، فرقی نمیکند از سردسیری یا گرمسیری یا طرفدار جناح خاصی باشد

آوای جنوب

در ابتدای این برنامه رئیس دانشگاه یاسوج گفت: چند نکته حاصل ۱۰۰ روز ریاست بنده در دانشگاه یاسوج است؛ یکی از موارد توسعه دانشگاه بوده است، دانشگاه یک ساخار فعال در توسعه ملی است توقع نابجایی است اینکه رئیس دانشگاه باید سردسیری یا گرمسیری باشد.

عریان ادامه داد: از بیرون خیلی ها دوست دارند در مسائل دانشگاه دخالت کنند، اگر قرار است دانشگاه توسعه یافته ای داشته باشیم باید از متخصص ترین و پاک دست ترین مدیران استفاده کنیم، فرقی نمیکند از سردسیری یا گرمسیری یا طرفدار جناح خاصی باشد،من وقتی تصمیم میگیریم که نیروهایی را انتخاب کنم با مشورت این کار را انجام می دهم.

وی افزود: ما دوست داشتیم دکتر موسایی در خود دانشگاه دولتی همکاری داشته باشند، وقتی که تعداد قابل ملاحظه ای از افرادی که علمی فکر میکنند، در استان حضور داشته باشند میتوانند استان را در مسیر علمی و پژوهشی قرار دهند، ارتباط دانشگاه و صنعت ارتباطی دوطرفه بوده است، امیدواریم که دکتر موسایی که تحصیلات خود را در آلمان گذارنده است بتواند در این راه موفق و سربلند باشد.

رئیس دانشگاه یاسوج بیان کرد: رسانه ها نقش خیلی مهمی دارند که بتوانند واقعیت را معرفی کنند و واقعیت ها را بنویسند و افرادی هستند که میخواهند جریان و انحرافاتی بسازند و رسانه باید مانند دانشگاه ها در برابر این انحرافات بایستند.

در ادامه رئیس سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گفت: وقتی وارد دانشگاه شدم توسعه مهارت های آموزشی را به عنوان یک رسالت مد نظر خود قرار دادم و امروز دانشگه به جایی رسیده که بعد از دانشگاه علوم پزشکی و دولتی، از دانشگاه علمی کاربری نام برده می شود.

ظریفی ادامه داد: من هیچ وقت تلاش نکردم آنچه مدیر از من می خواهد انجام دهم، آنجه سیاست دانشگاه بود را در دستور کار قرار دادم.

وی افزود: یکی از دانشگاه هایی که در مناسبت های مذهبی در استان فعالیت کرد دانشگاه علمی کاربردی بود.

ظریفی بیان کرد: اولین اقتم بنده دانشکده بویر صنعت بود و این کار را انجام دادم چراکه در بحث گردشگری و توریستی جاهای خیلی خوبی دارد و علی رغم تنوعی که در دانشگاه است یکی از بی حاشیه ترین دانشگاه هاست، در دانشگاه مدرسین مجربی راداریم و به دور از مسائل قومی و قبیله ای توانستیم دانشگاه را هم به صورت خصوصی و هم دولتی دخالت دهیم و این احترام باعث نشد که از کار دست بکشیم و همه نظارت ها باعث شده که دانشگاه از ظرفیت خوبی برخوردار باشد در شهرستان ها و مرکز فضاهای فیزیکی خوبی مهیا شده است.

رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی استان بیان کرد: علی رغم تبلیغات منفی دانشگاه بیشترین تشکیل کلاسها را داشته است اگر ایرادی هست در بخش دولتی است، خدا را گواه میگیریم ک اول رضایت خداوند را در اولویت کار خود قرار دهم، من در هرجا از دانشگاه و رسالت دانشجو دفاع کردم، هفته پژوهش را به اسم دانشگاه علمی کاربردی میشناسند بنده با جهار رییس دانشگاه علمی کاربردی کار کردم که سه تا اصولگرا بودند و یکی اصلاح طلب بود و با استانداران متفاوتی کار کردم و دکتر خادمی را قبول دارم که تیم خیلی خوب و با اخلاقی داشتند و با دانشگاه همکاری خوبی داشتند.

ظریفی در پایان گفت: برای آقای موسایی آرزوی توفیق دارم که بتوانند این رسالت را به خوبی و عالی مدیریت کنند و کیفیت ببخشند و ما دنبال کمیت نبودیم چرا که اکر کیفیت وجود داشته باشد کمیت به دنبال او خواهد امد و اگر کسی در این مدت از دست ما ناراحت شد ما را ببخشد.

در ادامه این آیین موسایی که عهدار دار ریاست انشگاه علمی کاربردی شده است، گفت:اعتقاد جدی دارم که اگر کار با کیفیت کافی صورت بپذیرد خیلی میتواند نتیجه بخش باشد.

وی افزود: نیروهای علمی را کمتر تربیت کردیم، ما باید یک ساز و کار برای دانشجویان داشنه باشیم، کسانی که در استان کار میکنند از دوستان ما هستند و اعتقاد جدی دارم نظارت در کار باید صورت بگیرد و امیدوارم که همکاران در این کار ما را کمک و یاری کنند.

موسایی ادامه داد: در بحث فنی و علمی اعتقاد به کار فرهنگی دارم که در کنار کار علمی صورت بگیرد و نگاه من به مسائل سیاسی، قومیتی، جنسیتی نیست بلکه نگاه من اخلاقی و بر اساس کارایی است و این حایگاهی که امروز پیش آمده امیدوارم در جهت رضای خدا باشد.

وی افزود: در قانون پنج سال سقف زمانی است که یک شخص میتواند فعالیت کند، تغییر و تحولی که خداوند در هستی قرار داده، در مدیریت نیز این تغییر و تحول باید وجود داشته باشد،
این تغییر و تحول ها شائبه سیاسی ندارد و در استان نباید این چنین برخورد نمود.

رئیس جدید دانشگاه علمی کاربردی استان بیان کرد: کیفیت گرایی شاه کلید نجات دانشگاه است چرا که اگر این کیفیت را در دستور کار داشته باشیم دانشجو با پای خودش می آید.

وی خبر خوشی نیز داشت و گفت: امیدواریم تا پایان سال ۹۷ از یک فضای خیلی خوبی برخوردار باشیم و این نوید را میدهم که تا یک یا یک سال و نیم آینده یک ساختمان خیلی شیک و زیبا را برای استان بسازیم که در شأن استان و دانشگاهیان باشد.

موسایی در پایان گفت: ما حکم را به دست رییس خود دانشگاه مادر قرار میدهیم برخی ها میگویند که دانشگاه علمی کاربردی زیر یوغ دانشگاه مادر است ک من اصلا این حرف را قبول ندارم.


نمی دانم چه شد که پس از تصویر مشترک تاجگردون ، خورشیدی و محمود کریمی که به عیادت استاد فرودخان گرگین پور موسیقی دان و از بزرگان قشقایی رفته بودند یک آن با قرار دادن تصویر احمد خورشیدی در افطاری تاجگردون یاد مصاحبه موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات افتادم.

آوای جنوب

نمی دانم چه شد که پس از تصویر مشترک تاجگردون ، خورشیدی و محمود کریمی که به عیادت استاد فرودخان گرگین پور موسیقی دان و از بزرگان قشقایی رفته بودند یک آن با قرار دادن تصویر احمد خورشیدی در افطاری تاجگردون یاد مصاحبه موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات افتادم.

با گشتی در آرشیو کاری مصاحبه موسوی لاری بالا می آید؛ دقیقا تیتر آنروز به تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳به نقل از موسوی لاری اینگونه زده شد ((موسوی لاری: اصول‌گرایان برای پیروزی در انتخابات به دنبال حذف رقیب هستند)).

در لید خبر به نقل از موسوی لاری آمده است: “اصلی‌ترین رقیب اصلاح طلبان را معادله «حذف» است که اصول‌گرایان به دنبال آن هستند و باید برای پیروزی در انتخابات بر آن غلبه کرد”.

موسوی لاری، عضو مجمع روحانیون مبارز در ادامه در جمع اصلاح طلبان استان قزوین می گوید: «اگر معادلات حذف رقیب را بر هم بزنیم پیروز خواهیم شد» و این را‌ می‌توان شاه بیت سخنان موسوی لاری در جمع اصلاح طلبان استان قزوین دانست؛ جایی که او تلویحا اصلی‌ترین رقیب اصلاح طلبان را معادله «حذف» دانست که اصول‌گرایان به دنبال آن هستند و باید برای پیروزی در انتخابات بر آن غلبه کرد.

با نگاهی به عملکرد تاجگردون در انتخابات در می یابیم که او همواره با شگردهای احساساتی سعی بر حذف رقیبانش دارد.

چنانکه به خوبی مشاهده کردیم در انتخابات گذشته نیز وی با پخش تصویری مشترک از خود و سید قدرت و پس از آن تصویری دیگر به همراه علی مراد جعفری در یک حرکت از پیش برنامه ریزی شده به دنبال تضعیف جریان اصولگرایی بود.

Image result for ‫سید قدرت تاجگردون‬‎

تاجگردون در دور گذشته به خوبی دریافته بود با نبود سیدقدرت و علیمراد جعفری و همراهی نکردن آنان با فولادی پیروز انتخابات است چنانکه اگر قشقایی ها نیز به او رای نمی داند او نفر اول انتخابات بود که اگر چنین اتفاقاتی رقم می خورد دیگر لازم نبود او این روزها در مقابل مطالبات قشقایی ها قرار بگیرد.

Image result for ‫علی مراد جعفری تاجگردون‬‎

از سوی دیگر در حالیکه از زمان انتخابات ریاست جمهوری شاهد این بودیم که افرادی همچون جعفری ؛ سید قدرت ؛ فولادی و خورشیدی که سالها بود کنار هم ننشسته بودند در انتخابات کنار هم آمدند

Image result for ‫سید قدرت تاجگردون‬‎

و این روزها در حالی که فقط گمانه زنی هایی مبنی بر حضور خورشیدی و یا پسر وی در انتخابات بود مشاهده کردیم برخی به جای رقابت برنامه ریزی برای حذف رقیب فرضی و احتمالی برآمدند و صفحه شخصی نماینده گچساران به خوبی نشانگر این موضوع است چنانکه وی می توانست هیچ تصویری را از این دیدار منتشر نکند اما تاجگردون با پخش این تصویر سعی بر آن داشت تا به جریاناتی که در انتظار خورشیدی بودند پیام خود را برساند.

با مروری بر هشدارهای رهبر انقلاب درباره رقابت‌های انتخاباتی ایشان می فرماید ((یکی از خصوصیات سیاست‌‌‌‌‌ورزی امیرالمؤمنین این بود که برای پیروز شدن، به ظلم و به دروغ و به کارهای ظالمانه متوسل نمیشد. یک عده‌‌‌‌‌ای در اوائل حکومت امیرالمؤمنین آمدند که آقا شما این افرادی که تو جامعه هستند – این متنفذین – یک مقداری ملاحظه‌‌‌‌‌ی اینها را بکن و سهم بیشتری از بیت‌‌‌‌‌المال به اینها بده، مخالفت اینها را موجب نشو و دلهایشان را جلب کن! فرمود: «أ تأمرونّی ان أطلب النّصر بالجور»؛ شما میخواهید من پیروزی را به وسیله‌‌‌‌‌ی ظلم برای خودم دست و پا کنم؟ «واللَّه لا اطور به ما سمر سمیر و ما أمّ نجم فی السّماء نجما»؛ امکان ندارد امیرالمؤمنین با ظلم، با راه غلط و خطا، با شیوه‌‌‌‌‌های غیر اسلامی دوست برای خودش درست کند.))۱۳۸۸/۰۶/۲۰

اما چرا در این دوره شاهد افزایش نشست های تاجگردون با قشقایی ها هستیم!!!

هر چند قشقایی هایی که از تاجگردون حمایت کرده اند و به رای داده اند اذعان می کنند به دنبال مطالبات و سهم خود هستند و به قول محمودکریمی می گویند ما ککاگری خود را ثابت کرده ایم و اینروزها شاید تا گرمای شهریور منتظر خواهند ماند که در این صورت نیز باید خاطرنشان ساخت؛ در پیروزی تاجگردون بسیاری از طوایف حضور داشته اند که پس از انتخابات او کوچکترین نگاهی به آنها نداشته است اما چرا قشقایی ها……

با نگاهی به فضای انتخابات در گچساران و باشت و با آمدن اردلان زینل زاده؛ زراعت کیش ، پاکدل و علیمراد جعفری از منطقه بویراحمد گرمسیر به انتخابات آینده و ورود سید قدرت حسینی و سرهنگ بیعت اصل و یک نفر دیگر از باشت به همراه تاجگردون از دیار باوی در این انتخابات بی تردید باید گفت این طلایی ترین فرصت قشقایی ها در انتخابات خواهد بود که به راحتی می توانند فقط با رای خودشان پیروزی را ازآن خود کنند و بر همین اساس است که تعیین کننده این انتخابات قشقایی ها خواهند بود.

هر چند محمود کریمی و دوستانش سعی و تلاش خود را گذاشته اند تا در انتخابات آینده رایی ۹۵ درصدی از قشقایی بنام تاجگردون ثبت شود اما در آنسو نیز دیگر قشقایی ها جلسات خود را آغاز کرده اند و در این میان باید دید یوسف باقری که محبوبیت خاصی بین قشقایی ها و لُرها دارد وارد صحنه می شود یا او نیز محمود کریمی را همراهی خواهد کرد؛ هر چند برخی شنیده ها حکایت از آن دارد علی فولادی وندا نیز در این جلسات حضور پیدا کرده است و احتمال ورود وی نیز احساس می شود..

حالا باید منتظر بود تا…

ادامه دارد

با دیگران به اشتراک بگذارید
else:
  • khamenei
  • hashemirafsanjani
  • president