آوای جنوب

سعید جلیلی در گچساران: پولاد نظام با زنگ‌‌ تلفن‌های ناعادلانه زنگار می‌گیرد/انتقاد از رسانه ملی

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: برخی با یک زنگ تلفن هزارمیلیارد تومان وام می‌گیرند که همین زنگ تلفن‌ها پولاد نظام را می‌پوساند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: برخی با یک زنگ تلفن هزارمیلیارد تومان وام می‌گیرند که همین زنگ تلفن‌ها پولاد نظام را می‌پوساند.

آوای جنوب/ علی مراد کاظمپور

سعید جلیلی عصر امروز در جمع مردم شهرستان گچساران در مسجد شهیدان این شهر با بیان این که شهرها و نقاط مختلف کشور از جمله گچساران منابع و ذخایر زیادی از جمله نفت و گاز دارند اظهار کرد: اما گنج اصلی در کشور جوانانی هستند که در هر عرصه و صحنه‌ای حضور دارند.

جلیلی در ادامه افزود: برای مثال جوانان شهرستان گچساران در جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس حماسه آفریدند و در یک روز چنان از خود گذشتگی برای جلوگیری از سقوط یک خاکریز انجام دادند که ده‌ها نفر از آن‌ها در جزیره مجنون به شهادت رسیدند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: یا در روز ۱۹ آبان سال ۵۷ در همین مسجد شهیدان شهر گچساران تعدادی از این جوانان برای پیروزی نهضت جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و به شهادت رسیدند.

وی در ادامه اظهارات خود با بیان این که گنج‌های اصلی کشور همین جوانان هستند تصریح کرد: اگر امروز می‌گوییم چرا برخی از کارها انجام نمی‌شود برای این است که این کشور در یک کانون ناامنی از امنیتی مثال زدنی برخوردار است.

جلیلی با طرح این سؤال که این امنیت را چه کسی آورده و با کدام پول و منابع مادی می‌شود آن را تأمین کرد و همسایگان ما که خیلی بیشتر از این پول‌ها را دارند افزود: برای این است که چنین گنج‌هایی داریم و آن گنج‌ها اجازه ندادند که کسانی متعرض تمام حقوق و منافع و ارزش‌های یک ملت شوند.

وی گفت: با همین جوانان پرورش یافته در دامان پدران و مادران بود که خیلی‌ها به قله‌ای که انتظار داشتند رسیدند و این‌گونه نبود که عده‌ای خیلی بزرگ بودند و تمام شدند بلکه هنوز هستند و آن تربیت هرگز متوقف نشده و بسیاری از جوانان امروزی هم می‌توانند همان حماسه را شکل دهند.

جلیلی افزود: اگر امروز بعد از ۳۸ سال نمی‌توانند در مرزهای ما حضور پیدا کند به دلیل وجود چنین فرزندانی است و مدیون بچه‌ها و آن شهیدان بزرگ هستیم که وقتی بخش‌هایی از خاطرات آن‌ها را می‌شنویم به عظمت آن‌ها پی می‌بریم.

وی گفت: انقلاب اسلامی برای همین بود و برای این نبود که شاه برود و کسی دیگر بیاد بلکه برای این بود که مجموعه‌ای از مناسبات تغییر پیدا کند چون نام آن انقلاب اسلامی بود.

جلیلی در ادامه اظهارات خود با بیان اینکه بحث اصلی که مقام معظم رهبری در جامعه مطرح کرده‌اند در مورد رفع فساد و فقر و تبعیض است اظهار کرد: اگر می‌گوییم انقلاب شده برای این است که در جامعه این موارد نباشد تا در همه امور جهش داشته باشیم.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در ادامه گفت: اگر می‌گوییم نباید فقر در جامعه وجود داشته باشد اول باید با تبعیض مبارزه و مقابله کنیم تا بتوانیم فقر و فساد را از جامعه بزداییم.

جلیلی بیان کرد: اگر قرار باشد در جامعه کسانی با یک زنگ تلفن هزار میلیارد تومان وام بگیرند به آن معنی است که هزاران نفر از مردم از یک فقره وام یک میلیون تومانی محروم می‌شوند.

وی با بیان این که برخی‌ها در این کشور برج‌هایی می‌سازند که در اروپا هم نظیر آن را نمی‌توان دید، افزود: متأسفانه اگر بانک‌ها و ادارات یک درب برای مردم و یک درب پشتی برای بقیه داشته باشند با وجود درب پشتی درب اصلی بانک بر روی هزاران نفر از مردم بسته می‌شود.

جلیلی عنوان کرد: بله؛ باید درب پشتی‌ها را بست زیرا هر چه درب پشتی‌ها در ادارات و بانک‌ها بیشتر شده درب‌های اصلی بر روی مردم بسته شده است.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: مردم برای دریافت یک وام ازدواج گرفتار چند سند و ضامن هستند اما برخی با یک زنگ تلفن میلیاردها تومان وام می‌گیرند که با چنین زنگ‌هایی پولاد نظام زنگار می‌گیرد.

جلیلی بیان کرد: برخی‌ها وقتی جنگ باشد به دیگران تعارف می‌کنند و می‌گویند همه‌اش برای شما؛ اما وقتی حرف از برخورداری‌ها باشد تنها خودشان جلو می‌آیند.

وی با انتقاد از رسانه ملی که در آن به موضوع یک مسابقه ورزشی ساعت‌ها پرداخته می‌شود اما در مورد مناطق محروم بحثی به اندازه مسابقات ورزشی صورت نمی‌گیرد افزود: آن گونه که رسانه ملی و سایر رسانه‌ها به موضوع ورزش می‌پردارند به مشکلات مناطق محروم پرداخته نمی‌شود.

این عضو شورای عالی امنیت ملی در ادامه اظهارات خود با بیان اینکه رهبری می‌فرمایند اصلاحات واقعی به معنای رفع فساد و فقر و تبعیض است خاطرنشان کرد: امروز کشور به مسؤولانی نیاز دارد که سربازان رفع فساد و تبعیض و فقر باشند.
وی افزود: یک تبعیض مهم، تبعیض در موقع هزینه دادن و برخورداری است. در زمان جنگ ، همین بچه های گچساران و باشت و بهمئی به خط مقدم می روند و در موقع برخورداری به آنها گفته می شود، خیلی ممنون! تشریف ببرید منزل که ما هستیم!

نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی در ادامه با بیان این که «اگر از عدالت سخن می گوییم، عدالت باید جامع باشد» اظهار داشت: اگر هفتاد درصد فضای رسانه ها به ۳۰ درصد موضوعات بپردازند، به طور طبیعی ۷۰ درصد موضوعات جامعه به محاق می رود. گاهی در رسانه ها برای برخی مسائل تفننی که اندازه اش شاید ۵ دقیقه باشد، ساعت ها بحث می شود اما مسائل اصلی کشور در رسانه ها دیده نمی شود. حداقل عدالت رسانه ای این است که به مشکلات واقعی کشور مانند موضوع ریزگردها که چند استان کشور را درگیر کرده بود، به اندازه ای پرداخته شود که مانع بروز بحران شود. اگر توزیع عادلانه حتی در دیده شدن و شنیدن مشکلات و دردها وجود نداشه باشد به همان نسبت نمی توان انتظار عدالت در معالجه این دردها را داشت.

دکتر جلیلی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره وحدت نیروهای انقلابی اظهار داشت: حتما باید تلاش کرد نیروهای باورمند و معتقد به انقلاب اسلامی هم افزا و همراه باشند و اگر هر حرکت بزرگی بخواهد شکل گیرد باید به صورت جبهه ای باشد و در یک حرکت جبهه ای کسی جای دیگری را تنگ نمی کند اما باید تلاش کرد که وحدت بر اساس یک مبنای صحیح باشد و در عرصه انتخابات مردم سوال ها و نیازهای مشروعی دارند که باید به آنها یک پاسخ معتبر داد.

وی افزود: در واقع نتیجه انتخابات، قضاوت مردم در برابر پاسخ هایی است که به این سوالات و نیازها داده می شود. پاسخ های متفرق به خواسته های مردم، رای دهندگان را دچار تردید می کند. اگر در پاسخی که جریان انقلابی به خواسته های مردم ارائه می کند، وحدت باشد، مردم به آن پاسخ اعتماد خواهند کرد، لذا لازمه وحدت ارائه پاسخ واحد و صحیح به مشکلات مردم است.

دکتر جلیلی در پاسخ به پرسش دیگری درباره نظام اقتصادی لیبرال و جایگزین آن اظهار داشت: نظام اقتصادی یک کشور، ابتدا باید نظام و چارچوب داشته باشد. این که یک فرد با یک زنگ چند صد میلیارد تسهیلات دریافت کند، در هیچ نظام اقتصادی پذیرفته نیست! نه نظام اقتصادی لیبرال نه غیر آن! ما در این چند سال در جلسات متعددی که با کارشناسان متبحر اقتصادی و بانکی داشتیم، این موضوع را بررسی کردیم که شکل مطلوب برای اداره بانک ها چیست؟ نباید مردم احساس کنند در هر دولتی و در هر حالتی بانک ها به وضع مطلوب نخواهند رسید.

با دیگران به اشتراک بگذارید
else:
  • khamenei
  • hashemirafsanjani
  • president