آوای جنوب

اختصاص ۱۰ هتکار از اراضی شهرک صنعتی گچساران به صنوف آلاینده

آوای جنوب 

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با برنامه ریزی انجام شده ۱۰ هکتار از اراضی شهرک صنعتی گچساران به صنوف تولیدی آلاینده شهری اختصاص داده شده است که تاکنون حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ قطعه متناسب با نوع فعالیت هر صنف طراحی، تعریف و درحال واگذاری است.

اختصاص 10 هتکار از اراضی شهرک صنعتی گچساران به صنوف آلاینده

به گزارش آوای جنوب از گچساران، سید هاشم موسوی  اظهار کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۳ شهرک و ناحیه صنعتی عملیاتی با مساحت ۱۵۴ یک هزار ۵۴۰هکتار عرصه صنعتی وجود دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی  استان  با اشاره به ۲ شهرک صنعتی در شهرستان  گچساران گفت:  ۸۱واحد تولیدی و صنعتی در شهرک های صنعتی چهاربیشه و ناصرآباد  وجود دارد  که ۵۰ واحد آن فعال است.

وی  اذعان کرد: از این تعداد واحدها ۶۶ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۵۰۵ میلیار ریال به مساحت ۶۵ هکتار در چهاربیشه گچساران و ۱۵ واحد با سرمایه ۱۳۹ میلیارد ریال در ناصرآباد است.

  مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی  استان افزود:  هم اکنون  یک هزار و ۱۹۹ نفر به طور مستقیم در این واحدهای تولیدی و صنعتی مشغول به کار هستند.

 موسوی در ادامه به مشکلات زیرساختی موجود در شهرک صنعتی چهاربیشه گچساران اشاره کرد و گفت:  با توجه به اینکه شهرک صنعتی چهاربیشه گچساران از زیرساخت آب، برق، تلفن  برخوردار است اما برای رفع برخی از نواقص موجود  در  زیر ساخت این شهرک  عملیات بهسازی، نوسازی و توسعه زیرساختهای  این شهرک در دستور کار قراردارد .

وی با بیان اینکه  در گذشته آب مورد نیاز واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی گچساران از طریق چاه های عمیق اختصاصی تامین می شد، عنوان کرد:  در گذشته به دلیل وجود تنش آبی و با هدف فراهم نمودن آب پایدار در این شهرک صنعتی تفاهمی با شرکت آب و فاضلاب به منظور تامین آب از محل تخصیص صنعتی آب شهرستان گچساران صورت گرفت که خوشبختانه با هزینه ای معادل ۵ میلیارد ریال این مهم محقق و عملیاتی گردید.

این مسوول در ادامه بیان کرد : با توجه به فرسوده بودن شبکه و خط انتقال آب شهرک صنعتی گچساران ، عملیات بهسازی و نوسازی این شبکه و خط انتقال از محل منابع داخلی توسط شرکت شهرک صنعتی استان با نصب کنتور حجمی صورت پذیرفت .

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی افزود : در حال حاضر آب مورد نیاز واحدهای تولیدی این شهرک از دو منبع آب شهری و آب چاه تامین می شود که در نهایت به منظور اطمینان خاطرو ثبات بیشتر در حال انجام تشریفات قانونی به منظوراحداث منبع آب هوایی برای این شهرک می باشیم .

موسوی همچنین با اشاره به قطعی برق در این شهرک صنعتی افزود : با توجه به مصوبات متعدد دربحث قطعی نظام مند و با اطلاع قبلی برق در سطح شهرکها و نواحی صنعتی استان پیگیری اجرای این مصوبات از طریق شرکت توزیع نیروی برق استان وشهرستان ها بعنوان یک خواسته و مطالبه مدیران واحدهای تولیدی همچنان مورد تقاضاست .

وی افزود : با توجه به بررسی های به عمل آمده و نظرات کارشناسان به منظورکاهش بار بر روی شبکه توزیع برق و پرهیز از قطعی برق نسبت به اجرای خط انتقال برق دو مداره از ایستگاه به شهرک صنعتی چهاربیشه گچساران با اعتباری بیش از ۲۷ میلیارد ریال از محل منابع داخلی اقدام که با توجه به همراهی و هم افزائی صورت گرفته همکاری و هم افزائی مسئولین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان و شهرستان ها در قطع و صل برق مورد انتظار می باشد .

مدیرعامل شهرک صنعتی با اشاره به ایجاد زمینه استقرار اصناف تولیدی آلاینده شهری شهر گچساران در شهرک صنعتی افزو د: با برنامه ریزی انجام شده ۱۰ هکتار از اراضی شهرک صنعتی گچساران به صنوف تولیدی آلاینده شهری اختصاص داده شده است که تاکنون حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ قطعه متناسب با نوع فعالیت هر صنف طراحی، تعریف و درحال واگذاری است.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی افزود: بخشی از معابر و زیرساختهای لازم برای استقرار این صنوف اجرا و بخشی در حال طی تشریفات قانونی برای انتخاب پیمانکار اجرای عملیات عمرانی بوده که با توجه به حجم برآورد اولیه بالغ بر۲۶۰ میلیارد ریالی مورد نیاز برای تکمیل این پروژه نیازبه اختصاص منابع عمرانی دارد .

موسوی اشاره ای به اقدامات زیرساختی سال جاری در شهرک صنعتی گچساران داشت و افزود : با هدف زیباسازی، بهسازی و نوسازی شهرک صنعتی گچساران پروژه های متعددی تعریف و اجرا گردید که از جمله عقد قرارداد اجرای عملیات بهسازی و تعویض جداول بلوار وسط شهرک، اجرای کانال هدایت سیلاب ، انجام تعمیرات روشنایی معابر شهرک ، زیرسازی و جدول گذاری خیابان های فاز ۱۰ هکتاری صنوف تولیدی، اجرای شبکه برق صنوف تولیدی و … صورت پذیرفت که با توجه به حجم فعالیت نیازمند اختصاص اعتباراتی در بودجه سال آینده برای توسعه زیرساخت های صنعتی شهرک های صنعتی و خصوصا پروژه فاز ۱۰ هکتاری از محل منابع عمرانی شهرستان داریم .

وی با اشاره به ضرورت پیش بینی نیاز آتی شهرستان در حوزه صنعت و تولید افزود : با توجه به محدودیتهای اراضی صنعتی در شهرستان گچساران ضرورت تسریع در اختصاص زمین و تملک عرصه های جدید بدلیل زمانبر بودن ایجاد زیرساخت های صنعتی در امرسرمایه گذاری از اولویت های حوزه صنعت در این شهرستان بوده که با همکاری و نگاه ویژه فرماندار محترم و مجموعه معاونین و مدیران فرمانداری، مدیران دستگاههای متولی گامهای مناسبی در این زمینه برداشته خواهد شد.

موسوی با اشاره به فراهم بودن کلیه زیرساختهای سرمایه گذاری در شهرک ها و نواحی صنعتی استان عنوان کرد: خوشبختانه با تلاشها و پیگیری های صورت گرفته هیچ واحد صنعتی در سطح شهرکها و نواحی صنعتی استان به دلیل مشکلات زیرساختی تعطیل نشده است.

وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های بسیار خوبی در حوزه سرمایه گذاری دارد که با ایجاد بسترهای مناسب و حمایت های ویژه می توانیم از همه ظرفیت های موجود استفاده بهینه کنیم. این مهم ضرورت نگاه عمیق تر و حمایت ویژه ازفعالین اقتصادی و مدیران واحدها را بیش از پیش نمایان می سازد.

با دیگران به اشتراک بگذارید
else:
  • khamenei
  • hashemirafsanjani
  • president